Welkom

Welkom op Helmond Mauwt.
Hier mauwen wij graag over Helmondse onderwerpen wanneer wij dat graag willen.
U mag uiteraard ook mee mauwen, dat kan onder elk bericht.

zondag 23 oktober 2011

De meest gevraagde vragen

Wij zijn een blauwe maandag in de lucht, maar wij proeven dat er behoefte is aan een aantal duidelijkheden! Daarom doen wij heel modern een FAQ invoeren. Of gewoon normaal: Veul gevraagde vragen. En daar geven wij daar weer op een antwoord op. Simpel.

Wie zitten er achter Helmond Mauwt?
Dat zal altijd een geheim blijven. Helmond Mauwt is er niet op uit op persoonlijke roem, publuciteitsgeiliteit oid. Nee wij verkondigen enkel de boodschap. Het gaat om de inhoud, en daar willen we graag bekend om staan. Wij zijn met een aantal personen met bronnen binnen de Helmondse politiek, verenigingsleven, stichtingen en ga zo maar door. En wij hebben het gevoel het onbegrip van de Helmonder te verkondigen. Soms halen we heel ordinair het nieuws uit het Helmonds Dagblad (u kent het wel: ed.nl) en gooien we daar onze feitenkennis en mening over heen.

Wat zijn de regels over het reageren op artikels?
Wij zijn heel makkelijk, alles mag. Zolang het uiteraard binnen de huidige fatsoen normen past (en die worden nog al eens opgerekt). Wij hebben echt niets aan discriminerende teksten ed. Maar verder mag u lekker uw gang gaan! Dat doen wij ook namelijk. En dat kan geheel anoniem. Wel zullen we af en toe eens kijken of de reacties binnen deze grenzen passen.

Ik wil graag mijn persbericht geplaatst hebben, kunt u dat regelen?
Nee. Wij kiezen zelf ons nieuws uit. Mocht u een persbericht willen doorsturen waarvan u denkt dat het onze interesse kan opwekken, dan kunt u dat altijd mailen naar: helmondmauwt@gmail.com.

Ik wil heel graag de mensen achter Helmond Mauwt spreken, hoe kan dat?
Dat kan dus niet helaas. U kunt wel een email sturen met daarin uw vragen. Wij zijn dan niet beroert om deze vragen te beantwoorden via diezelfde email. Ook dat gaat puur om de boodschap en niet om de persoon.
Het email adres is: helmondmauwt@gmail.com

Ik ben het niet eens met de inhoud van een artikel. 
Dat is heel vervelend om te horen. Helaas kunnen wij het niet iedereen naar zijn zin maken. Mocht u echt feitelijke onjuistheden constateren (bijvoorbeeld wij vermelden dat de burgemeester 63 jaar is ipv 65 jaar) dan mag u dat ons altijd kenbaar maken via het reactieformulier of via email. U mag verder altijd reageren op een artikel. Hoe meer gemauw, hoe beter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten